SrD nieuwsbrief juli 2013

Geachte cursisten, vrienden en kennissen van Sunrise Dance,

Ja, ja de zomervakantie is begonnen. Velen zullen nu heerlijk gaan genieten van hun welverdiende vakantie. Wij kijken terug op een geweldig dansseizoen met enthousiaste en gezellige momenten tijdens de lessen, bootcamps en feesten.

Vrijdag 5 juli was er een geslaagd feestje in P3 te Purmerend. Met dank aan de organisatie “Het Gooische Matras”. Wij hebben velen van jullie heerlijk zien dansen.

Voor de komende zomermaanden hebben weer een aantal leuke nieuwtjes en natuurlijk ook gezellige activiteiten voor degenen die graag actief blijven in de zomer.

Nieuwe ontwikkelingen bij Sunrise Dance:

  • De nieuwe website Sunrise Dance is in the air! Sinds een klein aantal weken is de website vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken. Wij zullen u via de website op de hoogte houden van alle activiteiten. Neem snel een kijkje op de site!
  • Het is weer tijd voor Dance Days bij Sunrise Dance. Wij hebben in de maanden Juli en Augustus een aantal open dagen gepland. Wij hopen dat onze trouwe cursisten ook naar de open dagen komen om lekker vrij te dansen en om iemand te introduceren. Neem vrienden en kennissen mee naar de open dagen bij Sunrise Dance.
  • Is er iemand jarig, gaat er iemand trouwen, of wilt u iemand zomaar even verrassen? Dan kan dat met een cadeaubon van Sunrise Dance. Wij bieden u de mogelijkheid om uw geliefde, vriend of kennis de dansvloer op te krijgen tijdens een van onze lessen.
  • Verras je man/ je vrouw, je vriend en/of je vriendin met een salsaworkshop. Maak tijd vrij voor elkaar, kom gezellig lekker samen salsadansen.
  • Na de zomervakantie zullen de lessen weer van start gaan. We hebben het rooster op de website geplaatst. Meldt u nu aan via een inschrijfformulier op de website: www.sunrisedance.nl.
  • Na de zomervakantie start Sunrise dance met een fitclubje in Zwaagdijk. In samenwerking met Lifestyle. Op de woensdagavonden zal Sunrise Dance de Salsa-fit-club begeleiden. Tijd zal zijn van: 19.15 uur tot 20.00 uur en als er veel animo is kan er nog een tweede groep starten. Inschrijven kan via: http://www.wlchoorn.nl/ Hier kunt u ook terecht voor meer informatie. Kijk ook op onze website voor meer informatie.

Geen vervolg:

Ook kan het gebeuren dat je natuurlijk niet doorgaat ivm (lange) vakantie, andere (salsa, bachata, zouk of kizomba) cursus of andere plannen. Schroom niet en geef het ook dan gaarne even aan ons door, liefst met reden en middels een mail zodat we kunnen bepalen hoe groot de groepen worden ivm de dames/heren verhouding.

Huidig lesrooster:

We starten weer fris en fruitig in september. We hopen dat onze cursisten met veel enthousiasme doorgaan met de volgende cursus. Om een betere inschatting te maken of we de groepen kunnen behouden en daarbij ook de lestijden willen we u vragen of u zich kunt aanmelden via de website voor de gewenste lessen.

Wij hopen weer dat jullie een fijn en leerzaam dans seizoen gehad of zullen hebben en zien je graag met de open dag en/of nieuwe lessen ook weer verschijnen met al jullie nieuwe dansvriendjes!


Noteer in de agenda:

  • Start van fit clubje: 21 augustus. Blijf fit of krijg je lichaam weer in shape door mee te doen met de salsa-fit-club in Zwaagdijk. Drie kwartier zweten, gezelligheid en advies over de juiste voeding. Betere combinatie is er niet te bedenken! We zien jullie daar!

Wij wensen jullie een Sunrise vakantie met veel Dance plezier toe!!

Sunrise Dance: de dansschool met stijl!
Creativiteit | Vertrouwen | Vakmanschap | Kwaliteit | KvK nr 37160534 | BTW nr: NL002328242B29 | T: 06 2900 5777 | E: sunrisedance@hotmail.com

Website door: JHNC