So you wanna dance?!

Geachte cursisten, vrienden en kennissen van Sunrise Dance,

De zomer is in aantocht! Wat was het genieten hè, van het warme zonnetje. Sunrise Dance heeft weer gezellige activiteiten voor u in petto. Wij zijn begonnen met het geven van Kizomba danslessen. Het bevalt ons erg goed en we genieten enorm van het enthousiasme van de cursisten tijdens de lessen. In het nieuwe dansseizoen zullen wij de Kizomba blijven aanbieden. Mocht u interesse hebben dan horen we dat graag van u.

Nieuwe ontwikkelingen bij Sunrise Dance:

• Op zaterdag 22 juni organiseert Sunrise Dance een Zouk love bootcamp.
Leer Zouk dansen in één avond! Wij bieden u de mogelijkheid om in drie uur tijd de basis van de zouk onder knie te krijgen. Wij op deze avond ook de mogelijkheid bied om je zoukmoves te stylen, en uit te bereiden. Ook laten wij jullie een aantal lifts en tricks zien om zelf uit te proberen met je danspartner. Tijd: 19:00 uur tot 22:00 uur. Kosten: 25 euro.
Locatie: Partycentrum Concordia, Koemarkt 45, te Purmerend.
Niveau: Beginners 1 / 2 Aanmelden kan via een email naar: info@sunrisedance.nl

• Op vrijdag 28 juni organiseren wij een Sensual Kizomba Bootcamp (Deel 2) in Purmerend.
Tijdens deze bootcamp gaan wij door met de basispassen van de Kizomba. Wij zullen de passen van de eerste bootcamp herhalen en daarbij letten op styling.
De focus ligt op nieuwe dansfiguren en op een leuke choreo op een mooi Kizomba nummer. Voor het dansen van de Kizomba is het fijn om met een eigen danspartner de bootcamp te volgen. Wij willen koppels niet verplichten te wisselen. En wij kunnen niet garanderen dat er genoeg hulp- heren en dames zijn. Dus vraag die leuke man/vrouw om met je te komen dansen.
Locatie: Fitnesscentrum NeckBasic, Neckerstraat 133,1456 BC Wijdewormer. Kosten:20 euro. Aanmelden kan via een email naar:
info@sunrisedance.nl

Na deze lessenserie is er een zomerstop (van 5 juli 2013 tot eind augustus 2013).
Maar voor de enthousiaste dansers onder jullie bieden de komende periode nog een aantal leuke en energieke bootcamps aan. Ook zullen wij in Juli en Augustus nog leuke feesten organiseren met verschillende gratis workshops. Houdt de nieuwsbrieven en social media in de gaten.

Noteer in de agenda:

• Zaterdag 22 juni: Bootcamp Zouklove in Purmerend. Tijden: 19:00 uur – 22:00 uur Niveau: Beginners 1 en 2, Kosten: 25 euro Locatie: Partycentrum Concordia, Koemarkt 45, te Purmerend (gratis Parkeren). Kom met ons mee dansen! Meld je snel aan door een email te sturen naar: info@sunrisedance.nl

• Vrijdag 28 juni: Sensual Kizomba Bootcamp (deel 2) in Purmerend. Dit is ook toegankelijk voor mensen die deel 1 niet hebben bijgewoond.
Locatie: Fitnesscentrum NeckBasic, Neckerstraat 133,1456 BC Wijdewormer
Kosten: 20 euro. Tijden: 19.30 uur tot 21:30 uur. U kunt zich inschrijven door een email te sturen naar: info@sunrisedance.nl (gelieve met eigen danspartner om de  man/vrouw verhouding gelijk te houden. Ook willen wij koppels niet verplichten om te wisselen.)

Sunrise Dance: de dansschool met stijl!
Creativiteit | Vertrouwen | Vakmanschap | Kwaliteit | KvK nr 37160534 | BTW nr: NL002328242B29 | T: 06 2900 5777 | E: sunrisedance@hotmail.com

Website door: JHNC